Over

over StylingForSale

Martine de Jong van Nimwegen is de creatieve drijfkracht achter StylingForSale.

Van jongs af aan een passie voor interieur, styling en kleur; altijd op zoek naar harmonie in het interieur. Interieur is niet alleen haar passie; ze heeft de opleiding ‘verkoopstyling’ succesvol afgerond daarnaast certificaten behaald voor de  masterclasses Woningfotografie, Lightroom, Fluorplanner en NEN2580 wat er voor zorgt dat Martine zich ook Verkoopcoach mag noemen.

Ze transformeert interieurs, waarbij specialistische kennis en vaardigheden worden ingezet op het gebied van kleuren, materialen en vormgeving. Door haar eerdere opleiding als boekhoudkundig medewerker gaat ze efficiënt te werk en heeft ze inzicht in financiën en budgetten. Hierdoor is het altijd haalbaar een passende styling toe te passen bij een woning welke verkocht moet worden. De afwisseling maakt het werk zo leuk; van slechts wat kleine aanpassingen tot totaal projecten met volledig (op)nieuw inrichten.

Daarnaast ook de woningfotografie en plattegronden en alles ertussenin.

Wanneer Martine zich niet bezig houdt met creatieve zaken en financiën houdt ze ervan om wat van de wereld te zien, lekker thee of wijn te drinken met vriendinnen en tikkertje te doen met haar kinderen.

StylingForSale is aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten). Onze verkoopstylisten zijn opgeleid door het opleidingscentrum House of KIKI. Dit opleidingscentrum is marktleider op het gebied van verkoopstyling en is o.a. bekend van de TV programma’s “Uitstel van Executie” en “TV Makelaar”.

 

plaatje_Over