Verkoopstyling

 

 

WAT IS VERKOOPSTYLING?

Verkoopstyling is uw huis in 5 stappen aantrekkelijker maken voor potentiële kopers; het laat de mogelijkheden van een woning zien. Hierbij worden ruimte, licht, rust en sfeer in het interieur gecreëerd, dit geeft potentiele kopers een gevoel van warmte. Uw eigen meubels worden gebruikt en eventueel aangevuld met nieuwe accessoires. De accessoires worden uw  eigendom.

WAAROM VERKOOPSTYLING?

Een goed eerste indruk maken bij potentiële kopers en je onderscheiden op de huizenmarkt.Investeren in een goede styliste is altijd voordeliger dan de vraagprijs van uw woning te verlagen en, of langere periode dubbele woonlasten. Het merendeel van de woningen die een verkoopstyling hebben ondergaan, raakt binnen 3 maanden verkocht. – onderzoek House of KIKI.

En ook; potentiële kopers kunnen niet (goed) door de huidige inrichting heen kijken. (u verkoopt uw huis niet uw thuis!)

  • 80% meer kijkers
  • Huizen worden sneller verkocht en tegen een betere prijs ; • 70% van de woningen die te koop staan, zijn na een restyling binnen drie • maanden verkocht en leveren 15% meer op dan niet-gestileerde woningen.
  • De investering is echt niet om van te schrikken; voor elke budget een passend en optimaal resultaat.
  • Een kleine investering met een groot rendement.
  • Verkoopstyling werkt gewoon.

 

 

NAAST EEN MAKELAAR OOK EEN VERKOOPSTYLISTE?

Jazeker! Daar waar een makelaar de constructie en de waarde van de woning bekijkt en bepaalt, verzorgt de verkoopstyliste de presentatie van de woning.

De verkoopstyliste kijkt objectief naar uw woning, door de ogen van een potentiële koper. Het levert daarom uiteindelijk meer op dan het verlagen van de vraagprijs.

Jeroen Stoop, directeur Makelaarsland:

“Verkoopstyling verdient zich in negen van de tien gevallen zonder meer terug.”

Wanneer een verkoop niet vlot of wanneer een woning toe is aan een modernisering bevorderd verkoopstyling het kijkgedrag van de potentiële koper. Er komen hierdoor meer bezichtigingen, waardoor de kans op verkoop daadwerkelijk toe neemt!

plaatje_bij_tekst